Mitja Robar ostaja v dresu Jesenic

Mariborčan Mitja Robar ostaja član Acroni Jesenic tudi v prihajajoči sezoni. Pred nekaj dnevi se je sestal s predsednikom kluba Zvonetom Šuvakom in kaj hitro je bilo vse dogovorjeno o nadaljevanju sodelovanja.

»S predsednikom sva se sestala in se dogovorila o vseh podrobnostih podaljšanja pogodbe še za eno sezono. V kratkem odhajam na Jesenice, da uredim vse potrebno in se priključim treningom rdečih,« je povedal Robar.
Strgane vezi med lopatico in ključnico so mu v lanski sezoni odvzele mesec in pol  igranja, ter nastop na svetovnem prvenstvu v Ljubljani. Poškodba je pozabljena in te dni se pripravlja v Mariboru, kjer trenira skupaj z Janom Muršakom. In kakšne so njegove želje za sezono, ki prihaja? »Po vodstvom kondicijskega trenerja Aleša Voha se pripravljam na novo sezono že skozi vse poletje. Že tretje leto zapored trenirava skupaj z Janom Muršakom česar sem zelo vesel, kajti vsi vemo za kako odličnega hokejista gre.  V sezoni, ki je pred vrati si želim ostati predvsem zdrav in se izogniti poškodbam, ki bi me za dalj časa oddaljile od ledenih ploskev. S klubom pa si seveda želim doseči čim boljše rezultate in ostati čim dlje v boju za najvišja mesta v ligi EBEL,« je dejal sedemindvajsetletni Mariborčan za katerega bo letošnja sezona že peta v dresu Jeseničanov.

Mitja Robar (Foto: Iztok Novak)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*